Verzendkosten en levering

Per bestelling zijn de verzendkosten €6,95 binnen Nederland. Bestellingen boven de €250,- worden gratis geleverd binnen Nederland, u betaald geen verzendkosten. Bestellingen binnen Nederland zijn standaard niet verzekerd. Wenst u uw pakket verzekerd te versturen? Dit kunt bij uw bestelling aangeven in de notities. Meerkosten voor het verzekerd versturen worden in rekening gebracht. 


Voor België en Duitsland zijn de vaste verzendkosten €10,50 met een maximaal verzendgewicht van 23 kg. 


Voor overige landen binnen en buiten Europa gelden afhankelijk van het gewicht van uw bestelling verzendkosten. Op deze site zijn indicatieve verzendkosten opgenomen voor leveringen buiten Nederland, België en Duitsland, u krijgt bericht betreffende de werkelijke verzendkosten na uw bestelling. Pakketten binnen de EU worden standaard verzekerd verstuurd voor een aankoopbedrag van €500,-. Pakketten verstuurd naar landen buiten de EU zijn standaard verzekerd voor een aankoopbedrag van €250,-.

De verzendkosten voor pakketten buiten de EU worden als volgt berekend: €22,50 opstartkosten (ongeacht het gewicht en het land waar u woont) + vanaf €4,25 voor elke kg. De kg prijst wordt bepaald door het land waar u woont. 


Pakketten binnen Europa hebben een maximaal verzendgewicht van 23kg, buiten Europa is dit 20kg.


Wij verzenden via PostNL welke een leverbetrouwbaarheid heeft van 96% tot 98% levering volgende werkdag.


Uw bestelling wordt geleverd naar het door u aangegeven verzendadres.


Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u binnen 24 uur een bevestiging via e-mail.


Wij leveren alle producten uit onze eigen voorraad. Tijdelijk uitverkocht kan natuurlijk voorkomen. Op de website ziet u het voorraadniveau van een artikel bij het kopje 'beschikbaarheid': in het groen ' op voorraad': het artikel wordt direct geleverd; in het rood de verwachte levertijd; 'Tijdelijk uitverkocht'; 'Tijdelijk niet leverbaar'; 'Reserveren' het artikel is tijdelijk uitverkocht u kunt bestellen en een reservering plaatsen. De levering zal bij benadering 3 - 10 weken duren afhankelijk van de leverancier. U kunt via het achterlaten van uw mailadres een melding krijgen zodra het artikel weer beschikbaar is. Dringend nodig? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Omdat wij hergebruik van verpakkingsmateriaal ondersteunen gebruiken wij zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal (dozen, papier) van onze leveranciers om beschadigingen aan uw bestelling te voorkomen. Met uitzondering wordt gebruik gemaakt van bubbelplastic wat wij krijgen in de verpakkingen van onze leverancier Grimm's, om schade tijdens het transport van uw bestelling te voorkomen.


De bestellingen worden zowel in een pakket als brievenbuspakket verzonden. Zo kan uw pakje kan worden afgeleverd, ook als u niet thuis bent, lekker makkelijk!


Pakketten worden met een Track & Tracé code verzonden. Brievenbuspakketten worden eveneens met een Track en Tracé code verzonden, u kunt dit pakket volgen maar hoeft er niet voor thuis te blijven.


Mocht u binnen 24 uur na uw bestelling geen bericht van ons hebben ontvangen, neemt u dan contact op met ons, mail info@toverboom.eu. Ook als uw bestelling niet binnen 48 uur na verzending is aangekomen dan horen we dat graag. Kijkt u ook even in uw spam folder, wellicht zijn onze elektronische berichten daar terecht gekomen. Met name Gmail en Hotmail accounts filteren erg streng.


Veel winkelplezier, wij zien uw bestelling graag tegemoet!