Over ons

Sinds september 2018 zijn wij de eigenaren van Toverboom.eu. Een heerlijke speelgoed webwinkel met alleen maar duurzame merken! Alles bij ons is met veel liefde door en voor mens en natuur gemaakt.


Al een paar jaar geleden hebben we kennis gemaakt met de producten van Ostheimer en Grimm’s. En ja, ook wij werden er verliefd op! Vooral doordat we zagen hoe onze dochter en zoon er mee spelen. Het zachte hout voelt fijn aan, het stimuleert hun fijne motoriek, oog-hand coördinatie en ook de fantasie. Hele verhalen worden er gespeeld met de figuren van Ostheimer en er wordt heel wat gebouwd met de blokken en de regenboog van Grimm’s!


Wij zijn bekend van de merken Ostheimer en Grimm's en hebben ons assortiment de afgelopen jaren uitgebreid met Sarah's Silks, Waytoplay, Abel Wooden Toys, Wobbel en Dynamiko.

Wilt u meer weten over onze merken? Dit kunt u lezen bij 'Over onze merken'. 


Wij verkopen alleen eerlijk en duurzaam geproduceerd speelgoed, het liefst gemaakt in Nederland of Europa. Het gevoel waarmee het gemaakt is zie je terug in de producten. Elk stuk speelgoed is uniek doordat het handgemaakt is met veel aandacht voor het kind die er mee gaat spelen. 

Wist je dat veel van ons speelgoed ook gemaakt wordt door mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking? Ook zij krijgen hierdoor een plek in de arbeidsmarkt. 


Naast de Toverboom hebben wij nog een bedrijf waardoor wij de mogelijkheid hebben om in onze eigen energie te voorzien door middel van zonne- en windenergie.  

 

Wij hergebruiken zoveel mogelijk van de verpakkingsmaterialen van onze leveranciers om onze producten naar u toe te sturen. Zo willen wij aansluiten bij de duurzaamheid van het product en rekening houden met de kwaliteit van ons milieu.


Toverboom in het kort:

  • Persoonlijke service
  • Duurzaam en milieubewust winkelen
  • Eerlijk en duurzaam geproduceerd speelgoed met liefde voor mens en natuur
  • Ons speelgoed is vrij van giftige stoffen en veilig
  • Open end en fantasievol speelgoed


Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product of heeft u een vraag? Mail, bel of WhatsApp ons gerust, wij helpen u graag!

Wilt u de cadeautjes door ons laten inpakken? Ook dat kan! Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. 

 

Wilt u iets bestellen voor een school, kinderdagverblijf, huisartsenpraktijk, ergotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk, revalidatiecentrum of andere instelling/bedrijf? Dan kunt u contact met ons opnemen en een offerte opvragen.

 

Wij wensen u veel plezier in onze winkel!

 

Hartelijke groeten,

Richard & Eveline Oudshoorn

 

Toverboom.eu

Frijtumerweg 1, Niehove

info@toverboom.eu

06-28299072